راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۰ کد : ۳۱۲۳ اخبار شاخص
تعداد بازدید:۲۷۳

با حمد و سپاس به درگاه خداونـد متعـال و بـا عـرض تبریـک و تهنیـت بـه شما پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی ارشد سال ۹۸ دانشـگاه آزاد اسـلامی واحد اهواز به اطلاع می رساند جهت ثبت نام لازم است شخصاً در یکی از روزهای دهم یا یازدهم آذرماه با در دست داشتن مدارک لازم به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز (دانشکده مربوطه) مراجعه نمایید.

رشته های  فقه و مبانی حقوق اسلامی، عرفان اسلامی، آب و هواشناسی، زبان شناسی، جغرافیا، زبان و ادبیات انگلیسی، آموزش زبان به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز واقع در فرهنگشهر مراجعه نمایند. مابقی رشته های دانشکده علوم انسانی (به جز موارد فوق الذکر) جهت تحویل مدارک به مجتمع پاسداران واقع در سه راه فرودگاه مراجعه نمایند.

رشته های دانشکده کشاورزی، علوم پایه و هنر، فنی و مهندسی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز واقع در فرهنگشهر مراجعه نمایند.

دانلود راهنمای ثبت نام و لیست مدارک مورد نیاز

جهت پرداخت شهریه، پس از دریافت شماره دانشجویی و تایید مدارک از اینجا وارد شوید.

( ۲ )